Nieuwbouw Zevenbergen

Wonen in Zevenbergen

Centraal gelegen tussen Breda en Rotterdam ligt het zeer sfeervolle Zevenbergen. Een stad met een winkelcentrum met een enorme diversiteit aan winkels, restaurants en terrasjes.

De oude kern van Zevenbergen is gelegen rond de vroegere haven, die momenteel in ere wordt hersteld. Hiermee ontstaat een gezellig stadscentrum vol heerlijke plekken aan het water.

Zevenbergen is omgeven door natuur, ideaal voor rustige fiets- en wandeltochten door het typische polderlandschap. En door de regionale functie van Zevenbergen in de gemeente Moerdijk is het voorzieningenniveau uitstekend.
.
Bovendien is Zevenbergen goed bereikbaar. Er is een treinstation, er rijden meerdere buslijnen en de snelwegen A16, A17 en A59 zijn goed en snel te bereiken.

Wonen in het centrumplan

In het centrum van Zevenbergen, op de hoek van de Molenstraat, de Doelstraat en grenzend aan de Markt wordt een kleinschalig nieuwbouwcomplex gerealiseerd.

Kies waar jij wilt wonen!
Aan de Doelstraat met het vrije uitzicht, of aan de knusse, maar levendige Molenstraat. Of woon je toch het liefst met het zicht op de gezellige Markt? Wat je ook kiest, er staat één ding staat voorop. Met een appartement midden in het centrum van Zevenbergen zijn alle voorzieningen altijd dichtbij!

Zoekvenster sluiten